Followers

about me

Hello guys.. !! Welcome to SYIDA DOT COM.. !! 


Ni first time masuk blog syida ke??  kalau first time mesti korang rasa blog aku ni kosong ja kan..maklum laa aku baru ja create blog.. huhu! Opss! lupa pulak introduce diri aku... nama aku RASYIDAH.. simple ja kan kan?? korang boleh panggil aku SYIDA atau IDA..ada 3/4 kawan2 aku suka panggil ida coz dowang asa tergeliat lidah nak panggil syida.. huhu...
btw..ikut suka lah ye.. sebab mana2 pun orang yang sama jugak..

Hurmm...umur aku tahun ni baru nak masuk 20 okeh?? bezday aku 5 OKTOBER 1992..so dah terbukti umur aku masih 19 lagi kan?? hehe... Aku masih belajar lagi kat politeknik tuanku syed sirajuddin..tapi skang aku ngah wat praktikal kat salah sebuah tempat dlm perlis jugak.. jeng3!! kat manakah tempat itu??cuba teka..


Aku adalah anak yang paling BONGSU dari 4 beradik.. sume dah kerja..2 orang kakak aku dah kahwin..abang aku pulak x lama dahla.. so tinggal aku sorang lagi yang terkedek2 lagi dok belajar.....hehe...

so if u want to know me more...boleh la datang merisik...PITAM.... :P 
and last...TQ sebab baca blog aku yang tak seberapa ni...

4 comments:

Suhaimi Kassim said...

Hai salam kenalan
http://friendshipworlds2u.blogspot.com/2011/04/you-follow-i-follow-or-i-suka-i-follow.html

Ieyra Ghani said...

follow kak syida :D

syida said...

thanks ... :)

Mizz Aein said...

eyheyhh ~ kakaq upenyee . hehe . tady eply chtbox taa pnggl akaq pon . sory :)


POLI Bloggerz