Followers

Wednesday, February 22, 2012

contest 'I LOVE YOU' !! by RIZWAN EWAN


Entry kali ni adalah berkaitan dengan contest " I LOVE YOU " by RIZWAN EWAN !
nak j0in contest ni ? klik pada banner di bawah  :D



  • nie first time aku join contest laa.. hoho!!
  • Thanx to KECHIX 1.4.3 sebab tag aku dalam contest nie  ..
 
SEBAB PA AKU TERTARIK NAK JOIN CONTEST NIE ?? 
 Ehem2  nak tahu jugak ke ? Adoii, Malu haa. Okeh , Aku tertarik nak join contest nie sebab time niy aku bleh story mory sikit ngan korang tentang insan yg palinggggggggg aku syg kan ..chewwaahh !!  




SAPA EH ORANG PALING AKU SAYANG ???
  • Org yang paling tertinggi kat CARTA HATI  aku ialah bondaku tersayang… 
  • Dia laa mak n dia jgk abah bg aku.. sbb apa ??? sebab abah aku dh meninggal 3 tahun lepas.. ALLAH S.W.T. lebih sygkan dia.. :-(  SEDIH sangat..
nie haa mak aku.. cantek x?? macam anak dia jgk kan... (opss..prasan plak)


  • Korang bayangkan 9 bulan mak kandungkan kita..susah pyah selama kandungkan kita, dia x penah mngeluh.... smpai la saat kta dilahirkan & wujud kat alam dunia..
  • Dia jgk slalu bg nasihat kat aku dgn leteran ‘kaw kaw’ jgk laa… haha.. korang pown mesti penah kena berleter ngan mak korang kan?? So apa korang rasa… hehe..sabor jelah…
  • Aku sayang sgt3x kat mak aku.. tak dpt diucap dgn kata-kata & tak dapat dinilai dgn wang...mcm nak jerit jaa… mak..!!! i love u...!!  hehe.. 

Terima kasih mak
Yang telah bersusah-payah
mendidik anakmu
membesarkan anakmu
Sehingga anakmu boleh berdiri sendiri
Untuk meneruskan perjuangan
Untuk menjadi anak yang berjaya dan berjasa


# syurga dibawah telapak kaki ibu #
Korang hargailah sementara mereka masih ada..
Jgn sakiti hati mereka n cubalah ikot setiap nasihat mak korang k..
Takda mak yg nak tengok  anak mereka dlm kesusahan.. mereka nakkan yg terbaek untuk kta…
Renung2kan laa yea kwn2…


okeh that’s  all .. bye ;)

Nama bertuah yg ditag.. sila join contest yea..

4. Maziah


POLI Bloggerz