Followers

Wednesday, April 11, 2012

H0oorrey cuti..!!!!

Arinie cuti laa...*bole tidoq lama sikit* hehe...  Haa??!! cuti apa pulak???
ish3x korang taktau lagi ka???
Arinie cuti sempena Hari Pertabalan Agong ke-14 laa...
0oo mesti korang dh plan mcm2 aktiviti nak buat kan??
nak pegi dating eh?? nak itot!! hihik...
Huurm aku dok uma ja kot arinie...
anak dara kan kena dok uma tolong kemas2 uma... kehkehkeh
PERNYATAAN CUTI UMUM

 

PUTRAJAYA 24 Feb. – Istiadat pertabalan Yang Dipertuan Agong, Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah, akan diadakan pada Rabu, 11 April ini di Balairong Seri, Istana Negara diikuti Majlis Santapan Diraja pada sebelah malam.

Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Mohd. Sidek Hassan berkata, sempena istiadat tersebut kerajaan mengisytiharkan 11 April sebagai hari kelepasan am tambahan bagi seluruh negara.
‘‘Pengisytiharan hari kelepasan am tambahan ini dibuat berdasarkan Seksyen 8 Akta Hari Kelepasan Am 1951 (akta 369) bagi Semenanjung Malaysia dan Wilayah Persekutuan Labuan manakala Sabah dan Sarawak boleh mengambil tindakan mengikut undang-undang negeri masing-masing,” kata kenyataan itu di sini hari ini.

Istiadat pertabalan itu sempena pelantikan baginda bagi menggantikan Sultan Mizan Zainal Abidin yang telah tamat tempoh pemerintahan pada 12 November tahun lalu.
Kat atas tu pernyataan cuti arinie.. kalo takda bukti nanti orang kata ponteng keja pulak..*yang kena keja jgk arinie..kecian korang kan* huhuhu!!


##okeyy.. selamat BERCUTI yea kwn2... ##
No comments:


POLI Bloggerz