Followers

Monday, March 19, 2012

Kenduri kahwin Cik Diana..


Wah...rasa macam lama ja tak masuk blog, padahal hari-hari cuma sekejap je, buka seminit tengok-tengok lepas tuh tutup. Huhu...

Lokasi :kuala Perlis
Tarikh : Rabu 14.3.2012 

Firstly.. aku nak ucap tQ kpd Cik Diana coz jemput g kenduri kawin dia..
*macam la dia nak baca entry aku nie hihi*
Okeh kenduri nie dh lepas tapi bru ja update..haha!

Tapi best pergi majlis nie sebab time nie la nak berkumpul ramai-ramai & makan lauk sedap-sedap. Bestkan tengok orang ramai, macam-macam ragam kita jumpa. Ekceli aku rindu sgt dengan budak2 kelas aku DNS4B sekarang. Almaklum la sem nie kan masing2 praktikal. So tak dpt la nak jumpa slalu. Tunggu sem depan pulak baru leh jumpa.. hux3 :(
Bagi yg dok area kedah & perlis, ktowang plan nak g skali.
Tapi dari KL pun sanggup turun jgk.. Wah jauh kot..
Pasnie tak leh panggil CIK Diana dahla.. status single ke married kan dh bertukar..
*macam tukar status fb plak*  So..  selamat pengantin baru PUAN Diana hihihi...

Okeh nie kad ucapan dari ktowang utk Pn Diana..
Thanks a lot to marni & diyana coz curik2 masa time kerja utk design kad ucapan nie...
Simple & kreatif !.. cantek sgt....

kad ucapan buat PA tersayang...


Korang cari yg mana satu gamba aku? huhu


Yang nie adiah pulak..
Eh eh ktowang bkn bagi adiah tak berbalut tp nie pic sblum adiah dibalut...huhu

Set pinggan mangkuk :)


Meh kita tgok pic pengantin yg cantik nie.... 

 
Pn Diana & En. Faris
Auuww! sweet sgt... *bila la aku dpt merasa camnie pulak* hihi

Nie la barisan budak2 kelas aku.. okeh aku intro sorang2 yea... kita mula dri depan 4 org tu.. dari sebelah kiri AIN, SYIDA, MARNI & AZIRA. dri sebelah kiri yg berdiri pulak nama dia MARISSA,ALIF (taiko kelas aku), HAIRI, DIYANA, AINI & last skali AISYATUL..






See?? muka cam gangster tapi dlm ati ada taman tuh..haha

tgok tu muka tgh kebuluran..hihi.. eh eh! yg adik baju biru dpn tu aku tak kenai pn.. sorie yea dik terlekat pulak gamba dlm nie,.huhu
  
Sebelom ktowang balik, kena tulis ucpan sikit dlm guest book..

 

Cantek tak tulisan nie??hihi


Okeh stakat nie ja utk kali nie....
## insyallah kalau rajin nanti aku update lgi eh.. bubye.. ##

2 comments:

Liza Razak said...

saya suka pergi kenduri kawen..boleh makan sedap2 :)

syida said...

mmg pun.. pastu dpt bunga tlur..hihi


POLI Bloggerz